Månen påverkar mer än du tror

Månen påverkar mer än du tror

VÄSTERVIK

Föreläsning om månens påverkan i regi av föreningen Insikt

Föreningen Insikt bjöd in till föreläsning om månen och dess påverkan på oss människor. Enligt Malin Johansson från Motala som var föreläsare påverkas vi mycket mer än vi kan ana av månen.

– Har du känt dig lite extra pigg idag, undrar Malin Johansson, föreläsare och företagare från Motala. Har du fått mycket uträttat kanske? Det troligaste är att du blivit påverkad av månen som just nu påverkar oss alla på precis det sättet.

Månen påverkar oss

Malin berättar att det är väl känt att månen flyttar vatten med ebb och flod. Men att även vi människor påverkas fast vi kanske inte är medvetna om det. Genom att följa månens olika energier kan den som vill komma i bättre balans och rytm, förbereda sig själv och planera bättre i vardagen om den som påverkas vet vilken månfas månen är i och vad för astrologiska stjärntecken som styr dagen.

– Månen passerar ju genom alla stjärntecknen under ett månvarv, förklarar Malin Johansson. Så varje måncykel hinner du påverkas i många olika riktningar.

Ungefär 100 medlemmar

Totalt var det ett 20-tal intresserade besökare som kommit för att ta del av Malins föreläsning.

– Det här är spännande, säger Kristina Larsson som är Ordförande i Insikt. Kul att det kom så många. Totalt är vi strax över 100 personer i föreningen. Det rör sig inte så mycket från år till år.

I föreningen har man ofta föreläsare i olika ämnen, något som enligt ordföranden är mycket uppskattat.

Roger M Carlsson

Lämna ett svar