De nyttiga idioternas parad

De nyttiga idioternas parad

Skolans misslyckande?

Det är tragiskt att det finns så många nyttiga idioter som glatt och villigt utför tredje makts önskemål om att destabilisera Sverige. Att det kunnat gå såhär långt är ett enormt misslyckande för den svenska skolan. Vi borde  klarat att ge de här stackarna en lite bättre grund att stå på. Istället har de nu blivit de svaga länkar som främmande makt behöver för att sprida oro och skräck. Det gäller bara att enligt gammalt känt manér mala på och upprepa lögnerna gång på gång tills de blir sanning.

Så, vad är det då för lögner som sprids?

Jo, framförallt är det påståendet att lag och ordning numera saknas helt i vårt land. Något som kallas för sjuklövern har tydligen avskaffat rättsväsendet. No-go zoner finns snart i varje stad. De nyttiga idioterna använder gärna lite speciella ord, framtagna för att skapa samhörighet och att ge en illusion av att de är förföljda av media och meningsmotståndare.  Därför framställs även media som förljugna medlöpare som gör sitt yttersta för att dölja sanningen. Alltså den stora konspirationen som landets ledning inte vill att medborgarna ska känna till. Den enda som kan vara sant är därmed vara den som visas i speciella grupper på sociala medier och via vissa utvalda nyhetssajter, gärna placerade utomlands.

Mest om invandrare

Mest handlar det om invandrarna som påstås göra än det ena, än det andra. Framför allt våldtar de ”våra” kvinnor. Sedan är nästan alla invandrare i hemlighet IS-krigare som alldeles strax kommer att spränga oss alla i luften. Dessutom finns det tydligen ändlösa horder av en grupp invandrare som kallas för skäggbarn (Det är pojkar, unga män, som man inte säkert vet är unga. Inte ens om medicinska analyser visat att de troligen är under 18 år skulle någon i de här grupperna acceptera bevisen) Förutom att våra barn trängs undan i klasserna får skäggbarn såhär mycket bidrag och kostar såhär mycket. Jo, det höll jag på att glömma; skäggbarnen våldtar ju också många av ”våra” kvinnor. Sedan vet ju alla att invandrare aldrig kommer att arbeta. Istället är de här för att avla fram enorma barnkullar – allt i syfte att ta över och islamisera vårt land. Hittills har terrordåden varit relativt harmlösa om man jämför med utlandet, och med undantag av en terrorist som bara sprängde sig själv har det rört sig om ickeislamsk terror.

Ingen grädde till kaffet

Ett av de senaste påståendena jag har läst handlar om att invandrarna använder för mycket vatten eftersom de tvättar sig fem gånger per dag och det är därför det är vattenbrist i vårt land. Vattenbristen har alltså inget att göra med avsaknaden av regn. Förresten kommer nu alla svenskar att bli muslimer eftersom en moske får böneutropa en gång i veckan. Men det är inte slut där. Man ställer grupper mot varandra genom att jämföra kostnader. Pensionärerna får inte grädde till kaffet för att vi hjälpt tvåhundra familjer med boende. Ingen närmare redovisning utan bara påståendet. Ja, och så att orsaken är landets ledning. Samtliga inlägg är snyggt designade för att snabbt uppröra och ta sig förbi logiska filter. Det ska delas, helst utan tanke.
Visst är det många äldre som har det tufft på sina äldreboenden men det beror på att aktieägarna ska ha sin del av kakan. Då blir kakan till de äldre lite mindre.

Igår hörde jag en ny kul jämförelse, vi har inga brandflygplan eftersom regeringen subventionerade elcyklar.. Sen har vi de gamla fina indignationsinläggen Tänk på barnen som får inte vara pepparkaksgubbar på lucia (Det var ingen som ville vara det just det året…), Pippi som inte längre får ha en pappa som är negerkung – och ingen, jag upprepar ingen i det här ”jävla” landet får säga negerboll längre. Och så det slutliga slaget mot en av kulturens hörnpelare som uppstod när någon lyfte undan Tintin i Kongo från ett bibliotek – en sådan skymf kan vi aldrig hämta oss från.

Jag tycker det är festligt, gränsande till lyteskomik ibland. Som det där med negerbollarna. Att någon delar ett sånt inlägg visar hur illa rustad personen i fråga är ifråga om utbildning. Hen verkar ha missat fullständigt att vi har en tryckfrihetsförordning som är såpass långtgående att till och med pedofiler får sjunga om sex med barn utan att någon kan ingripa mot det. Hur blev det så illa ställt med undervisningen i våra skolor??

Lösningen på alla problem

SD utmålas som lösningen på alla problem. Tydligen har de ett magiskt trollspö som gör att de vare sig behöver ta hänsyn till grundlagar eller ekonomi. De kommer stoppa massinvandringen, införa lag och ordning igen, säkra fred och trygghet och göra alla riktiga svenskar rika. Allt ska bli som det var förr – och alla vet ju att det var bättre förr. Om vi låter dem hållas lite till så kommer väl Jimmy Åkesson att lova att med sina egna händer bygga en den där muren mot Mexico. Nej, visst i katten, de var ju en annan galning som tjatar om muren. Fast Jimmy kommer nog med förslag om mur mot Danmark istället, så att inga båtflyktingar kan ta sig in i landet. De som tar sig förbi muren kommer väl hans vapendragare att puckla på med järnröret.

Om SD får makten

Men vad skulle hända om SD får makten? Är det någon som tänkt så långt?  SD är ett parti som blivit tvungna att sparka 54 ledamöter`sedan förra valet, det är ett parti som har 22% våldsverkare och brottslingar. Det är dubbelt så många som samtliga övriga partier tillsammans.  Det är ett parti vars frontfigur tappade 23.000 följare på Twitter den 12 juli när det Twitter hade sin senaste städning av robotkonton. Jämför det med Annie Lööf som i samma städning förlorade 1300 följare.

Vem är så naiv att de tror på att SD skulle kunna leda landet? Vore jag en främmande makt kunde jag inte föreställa mig något bättre ledarskap. Hellre ett land som faller samman av inre stridigheter än ett land med en enad front.

Vilka är det då som kan tänka sig att rösta på SD? Vilka de än är hoppas jag att de funderar en gång till innan valdagen. För om det där partiet får makten så är jag rädd att det inte blir fler val i Sverige. Eller som en av deras väljare uttryckte det. När vi kommer till makten ska vi direkt byta ut alla chefer vid polisen så att det blir lite ordning på myndigheten…

Att en ung man utan högre utbildning och utan att ha några som helst funktioner i partiet uttrycker sig på det mycket specifika viset är riktigt skrämmande. För det där har han inte kommit på av egen kraft, utan måste vara något som kommer mycket högt uppifrån. Det är alltså en del av en för oss meningsmotståndare helt okänd agenda. Kan det vara så att det ligger något i påståendet att SD har en nazistisk värdegrund och vill införa det politiska systemet i Sverige? Fundera över det.

Lite fakta.

1988 Bildades SD. Sju år senare, alltså 1995 springer partiets företrädare fortfarande runt i olika städer och skriker Sieg Heil och viftar med hakkorsflaggor. Då, just då, med hakors och hitlerhälsningar,  finner en ung Jimmy Åkesson att det är det bästa partiet, ett parti som han vill vara med i. Han lämnar moderaterna och blir istället medlem i SD.

2001 splittras SD i två falanger. Kort sagt sparkades de med kängor och rakad hjässa ut, medan kostym och välkammade luggar blev kvar. Åkesson är en av de som stannar i SD. Han är hängiven och vill framåt och 2005 har han avancerat till att bli partiledare. Skulle han på 10 år ändrat åsikt? Eller är det samma man som gillade hakkors, kängor och nazihälsning? Det vet bara han själv.

Det dröjer trots det ända till 2011 innan SD börjar städa i sitt officiella partiprogram. Frågan som dyker upp som elefanten i rummet är: Har SD kvar nazismen?  Vilken roll spelar NMR för SD’s framtid? Är det de blivande stormtrupperna? De som ska rensa upp bland motståndarna. Jag är inte det minsta tveksam till att det är så det ligger till.

Lämna ett svar