Hur vaccinmotståndare låter för oss andra.

Hur vaccinmotståndare låter för oss andra.

Ett försök att illustrera hur orimligt det låter för oss som tror att vaccin är ett rätt smart sätt att stoppa pandemin. Pandemin ja, många hävdar ju att det inte pågår någon pandemi och att vi som tror det är dumma i huvudet. Sant är att de flesta under 70 år överlever. Sant är att endast ungefär 2.3% av alla som smittas dör. Det är väl inte så farligt? Nej, om det i övrigt vore en normal influensa så vore det inte så farligt. (Utom för de som dör då) Men problemet är vården. En coronapatient som kräver intensivvård är extremt resurskrävande. En del får mycket lång och komplicerad väg tillbaka till hälsa. Det är det som är problemet. Pandemin drar resurser och kostar pengar så in i helvete. Det betyder mindre vård för andra sjukdomar och kanske just du drabbas när läkaren som skulle kunnat rädda dig från en hjärtinfarkt istället får stå och övervaka en döende patient på isoleringsavdelningen. Därför är det viktigt att vi så fort som möjligt får skydd mot den här smittan.

Åter till hur vaccinmotståndarna alltså låter för oss andra.

Idag när jag skulle äta satte jag i halsen och höll på att kvävas till döds. När jag hämtat mig började jag läsa på och förstod då att det är tusentals människor som sätter i halsen varje dag. Självklart blev jag nervös och insåg att jag inte visste allt om hur mat kan påverka oss människor.

Men nu har jag läst på ordentligt. Det finns massor av information på facebook och på hemsidor där specialister (som inte är anställda forskare och därför kan mycketmer) berättar om människor som nästan dött och många fall rentav avlidit när de ätit mat.

Och det är ju inte så konstigt. Tänk på att alla som producerar mat gör det för pengarna! De är köpta av livsmedelskedjorna som konspirerar för att få sälja så mycket mat det bara går. Därför har jag nu bestämt att inte ge mina barn någon mer mat. Det känns viktigare att de inte kvävs!

Självklart kommer en massa människor påstå att jag har fel, att mat skulle förebygga hunger och i förlängningen svält, men efter vad jag läst på nätet, så undviker man kvävning, allergier, förstoppning och vitlöksdoftande andedräkt om man väljer att inte äta. Se till så att du läser på själv och bildar dig en uppfattning om vad som är bäst för dig och dina barn! Det kan rädda deras liv nästa gång du bestämmer dig för att sätta mat på bordet!

Ingen ska i alla fall tala om för mig att jag ska stoppa mat i mina ungar – sådeså!

Lämna ett svar