Man blir nästan mörkrädd

Man blir nästan mörkrädd

Jag säger inte att vi ska ändra på vår yttrandefrihet. Söker Paludan demonstrationstillstånd så ge honom det. Låt sen killen bränna koraner om han vill, men låt polisen stanna hemma, det kostar massor och det är ju bara en enda person som ska demonstrera. Då behövs inga poliser och då blir det där självreglerande. Paludan kommer, Paludan tittar ut. Sen åker Paludan hem igen utan att bränna koraner o bli ihjälslagen. Paludan stannar sedan visligen på andra sidan sundet… skulle jag tro. Han är inte så tuff som han vill göra gällande 😉

Den söte dansken visar upp sin mjukare sida.

Men inte nog med att tokfan bränner böcker – redan det borde ju vara straffbart. Han gör det med syftet att ställa till det för andra människor, det har inget med budskap att göra. hans enda mål är att hetsa upp muslimer. Alltid är det någon som blir så less på skiten att de tar till våld är nog tanken. Och som vanligt ser man något skymta i kulisserna.. Jo, visst är det väl lille Jimpan med sina vapendragare som gett upphov till eländet.

Och vad är det som skymtar bakom lille jimpan då?
jo, ta mig tusan är det inte nazistflaggan…
`-Du Jimmy, är ni inte nazister hela högen där i ledningen av SD?

Lämna ett svar